L’Arnes, amb un partit menys, segueix líder en golejar a un rival directe, el Ginestar (4-0). Òscar Gómez va fer l’1-0. El Ginestar va reaccionar però sense encert en les darreres passades. A l’inici de la represa, Gordo va fer el 2-0, que va decidir. El Ginestar va seguir sense aprofitar les arribades i l’Arnes va sentenciar amb gol de Dalmau. Al final, arran d’un córner, Miquel va establir el 4-0. La classificació es comença a fracturar i ara són 5 equips els que agafen distància per a 4 places.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.