L’Amposta va perdre al camp del líder Valls, un partit que es va decidir al primer minut amb el gol de Cucu (1-0). Els vallencs van tenir més opcions a la primera meitat. A la represa van haver de patir perquè l’Amposta va fer un pas avant. Però, tot i intentar-ho, no va poder empatar. El Valls és líder, amb vuit victòries seguides i després de fer 6 partits que no rep cap gol. Amb l’Amposta van debutar Joseu i Soriano (Cambrils U). L’equip haurà de seguir lluitant per sortir de la zona compromesa. (Imatges cedides pel Vallenc Tv)

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.