L’Aldeana es va imposar per 2-0, a la Cava, en el derbi de la Tercera catalana. Partit igualat en què els visitants es van quedar amb 10 per l’expulsió de Guillem Casanova als 15 minuts. Malgrat això, els caveros van acabar millor el primer temps, tot i la inferioritat. A la represa, amb alternatives, la Cava va acusar el desgast i l’Aldeana va decidir en el darrer quart, primer amb un córner que va significar una excel.lent acció d’estratègia i el gol de Versiano, amb rematada de cap, al segon pal. A,n l’1-0, els visitants van disposar de la millor ocasió amb un penal que va aturar Auré. A manca de cinc minuts, el local Nico va fer el gol de la jornada, un gol que fou el 2-0 carregat de qualitat tècnica, a l’estil Leo Messi. Els aldeans tenen 7 punts mentre que la Cava segueix sense guanyar i només n’ha sumat dos.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.