Ganes i de 25 a 30 currículums. És el que han de portar dijous a l’Auditori Municipal d’Amposta els joves entre 16 i 29 anys que actualment no estudien ni treballen. La fira d’Ocupació és la finestra que tindran per tenir una via directa amb algunes de les empreses més importants de les Terres de l’Ebre.

Organitzada per la Cambra de Comerç de Tortosa i l’Ajuntament d’Amposta amb la col·laboració de la Universitat Rovira i Virgili busca integrar als joves al món laboral, una de les missions de l’ens cameral, juntament amb la formació i la internacionalització.

La fira serà entre les deu del matí i les quatre de la tarda. Comptarà amb una representació de 25 empreses del territori, que ja han confirmat presencia amb estand propi. Diferents tallers com el d’elaborar el teu currículum en vídeo, com preparar un Elevator Pich, o l‘espectacular taller impartit per la Maria Batet “Embolica’t pel teu futur”, ponències i el Networking final completaran aquesta jornada.

Ajudar a buscar feina per pal·liar un dels mals endèmics de les Terres de l’Ebre: la fuga de talent. Precisament, dins del Projecte d’Especialització i Competitivitat Territorial de la Reserva de la Biosfera, la URV està treballant en aquesta línia amb mesures per fomentar la creativitat o una plataforma d’alumnis.

Periodista.