Canal Terres de l’Ebre va emetre en directe el concert dels Quicos, amb un gran desplegament tècnic que va mobilitzar una dotzena de professionals. L’emissió va suposar la millor dada d’audiència d’aquest 2018 i una de les millors dels cinc anys d’emissions de Canal Terres de l’Ebre. Gairebé 11.000 persones van sintonitzar el concert en algun moment de les prop de dos hores de recital, i van seguir-lo amb una destacada mitjana de fidelització.

La retransmissió va ser possible gràcies a una coproducció entre Canal Terres de l’Ebre i la Xarxa de Comunicació Local, que permetrà que les televisions adherides del país puguen emetre al llarg dels pròxims dies el concert de la formació musical referent del territori.

Aquest no ha sigut l’únic directe que ha fet Canal Terres de l’Ebre amb motiu de la festa major de Tortosa. Començant per l’acte de proclamació de les pubilles, fa una setmana, i continuant pel concert de la banda municipal, el correfoc, la processó de la Cinta o el cós iris.

Periodista.