El web Ebredigital.cat ha aconseguit aquest passat mes de juny superar tots els seus rècords, convertint-se per primer cop a la seva història en el líder indiscutible com a diari digital de les Terres de l’Ebre. L’extraordinari resultat auditat per l’OJD posa en evidència el gran creixement del diari digital que gestiona la redacció de Canal Terres de l’Ebre, així com un augment absolut en tots els paràmetres que s’analitzen.

El juny passat Ebredigital.cat va registrar un total de 429.091 pàgines visitades i, el que és encara més important: 120.000 usuaris únics per a una població de 180.000 habitants. Un 66% de la població que va generar al llarg de només un mes 267.000 visites, la gran majoria provinent de les xarxes socials.

El diari digital de Canal Terres de l’Ebre ja fa mesos que lidera aquest rànquing si es sumen les visites que té vinculades, també dels webs d’Imagina Ràdio i del Setmanari l’Ebre, però la novetat del mes de juny és que també lidera tots els paràmetres, si les visites es segreguen, i es comparen a les d’altres diaris digitals del territori, cas d’Aguaita, vinculat a Nació Digital.

Ebredigital.cat, en solitari, va tindre un total de 195.775 visites, 77.016 usuaris únics i 336.125 pàgines vistes, 100.000 més que el seu immediat seguidor, i que serien 200.000 mes si es sumen tots els mitjans vinculats. Cal subratllar també que al juliol de l’any passat la xifra equiparable a les 429.000 pàgines visitades al juny, era de 95.000, la qual cosa indica que l’audiència s’ha multiplicat per cinc.

Probable rècord al juliol

Aquestes xifres del mes de juny són, probablement, el preludi d’un nou rècord per al mes de juliol, per l’efecte dels Word Sport Games de Tortosa. Durant la retransmissió en streaming de la gala inaugural van ser unes quants milers d’internautes de tot el món els que van connectar-se a Ebredigital.cat, que continua mantenint un molt elevat nivell de visites diàries.

En aquest sentit cal destacar el treball intensiu que estan duent a terme, diàriament i també en cap de setmana, el sots-director responsable dels continguts digitals, Jesús Ferrando, i com a col.laborador i analista, el cap d’opinió del digital, Batiste Forcadell. Un equip encara reduït, que s’ampliarà els propers mesos, i que compta amb l’aportació diària dels continguts audiovisuals de la redacció de Canal Terres de l’Ebre.

Redacció: A.F.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.