El centenar de municipis que configuren el Bisbat de Tortosa s’han unit aquest Diumenge de Rams, 5 d’abril, entre les 12 i les 13 hores. La missa oficiada pel bisbe Enric Benavent des de la Catedral de Tortosa s’ha pogut seguir en directe pels 52 municipis que integren les Terres de l’Ebre, i per tots els que hi ha al Baix Maestrat, Alt Maestrat, Els Ports i el Matarranya.

Ho han fet possible el propi Bisbat, junt Canal Terres de l’Ebre, qui ha assumit la retransmissió i la realització, i també Nord TV, la de televisió amb seu a Morella que ha donat senyal a les comarques del nord de Castelló i la franja d’Aragó. Durant els 57 minuts que ha durant la retransmissió l’audiència s’ha triplicat i s’ha mantingut permanentment elevada, la qual cosa constata l’èxit de la iniciativa.

Evolució de l’audiència abans i durant l’emissió

Més directes i reemissions

La retransmissió en directe des de la catedral de Tortosa es repetirà el dijous 9 d’abril, a les 20h (amb reemissió a la 1 de la matinada); el divendres sant a les 12h amb la missa de La Passió (que remetrà a les 15h), i el diumenge de Pasqua també a les 12 hores (i reemissió a les 15h.). Aquesta programació especial de Canal Terres de l’Ebre, en motiu de la Setmana Santa en temps de confinament pel coronavirus, es completarà amb la reemissió de la Processó del Diumenge de Rams de l’any 2016 (20h del 5 d’abril), la Processó del Silenci de 2017 (00h. del dijous 9 d’abril), La Passió d’Esparraguera (a les 17 hores del dissabte i diumenge, 12 i 12 d’abril), i la vetlla pasqual en directe des de Montserrat (el dissabte 11 d’abril a les 22h).