El Club Handbol Amposta-Lagrama afronta una temporada difícil i complicada a la Divisió d’Honor Plata. El canvi generacional ha obligat a confiar en el planter per agafar el relleu de jugadores que han marxat amb experiència a la categoria. No obstant, il·lusió i ganes per emprendre el projecte, a dos semanes vista d’arrancar la temporada.

El Club Handbol Amposta-Lagrama afronta l’imminent inici de lliga a la Divisió d’Honor Plata, on cercaran la permanència una temporada més. Serà un any complicat i difícil per les baixes que ha tingut el club, un total de vuit, amb baixes significatives com són els cassos d’Alba Simón, Loreto i Uliaque entre d’altres. Unes absències que seran suplertes amb jugadores del planter.

El club es marca l’objectiu de mantenir la categoria i formar jugadores, tot i que serà un repte complicat d’entrada. A dos setmanes vista d’iniciar la temporada, l’equip afronta aquest cap de setmana l’inici d’una pretemporada que serà curta.

L’inici de lliga està previst per al dissabte setze de setembre a la complicada pista del Sant Quirze, equip que va quedar per sobre per un sol punt a la classificació, la temporada passada.