L’Ajutament de Garcia ja ho té tot llest per un dia que promet ser un dels que mantingui el poble més ple de gent. En el marc de la primera trobada de les persones en cognom Garcia de tot Catalunya, la organització obre les portes de tots els espais i racons més emblemàtics del poble de la Ribera d’Ebre amb activitats per a tots els gustos. La 1a Trobada dels Garcia, pretén ser un homenatge al cognom més comú de Catalunya. Una jornada de germanor i aplec entre els Garcia i la vila de Garcia a la Ribera d’Ebre. Una fita especial on volem apropar la cultura i patrimoni de la població en un dia festiu, especial i diferent, amb les activitats i la gastronomia com a fil conductor, i la familiaritat com a protagonista.

Les inscripcions poden fer-se al web http://www.trobadagarcia.cat/inscriute/

Aquí totes les activitats:

Autor:

Comunicador.