Creixement permanent de tots els indicadors en 5 estudis durant cinc anys

Canal Terres de l’Ebre ha crescut al mes d’abril en la pràctica totalitat dels indicadors que acrediten l’audiència de la televisió, i estableix així els seus màxims històrics després de 5 anys de funcionament i després de 5 estudis consecutius a càrrec de l’empresa Infortécnica, especialitzada en l’anàlisi dels mitjans de comunicació locals.

Pugen tots els indicadors. El més important i representatiu, el share, estableix que ja s’ha arribat al 6,2, sumant un punt més un any abans. En nivell de coneixement el creixement és de 5 punts més i se situa en 163.000 persones (només un 14% no coneixen CTE.). I també creixen el nombre de minuts diaris consumits (5 minuts més), i el nombre de nous espectadors incorporats (1.600 en poc temps).

El sostre de Canal Terres de l’Ebre queda clar que encara no ha arribat. En primer lloc, perquè porta cinc estudis d’Infortécnica creixent de forma permanent i sostinguda. I en segon lloc, perquè és durant els mesos d’estiu (juliol i agost), quan s’aconsegueix l’audiència més elevada de l’any. Bons auguris per tant per a una televisió local que camina cap a la celebració del seu 5è aniversari (cita que tindrà lloc el 28 de setembre d’enguany).

L’estudi s’ha realitzat amb 318 trucades telefòniques repartides aleatòriament pel territori i sempre a majors de 15 anys, amb un marge d’error del 5,6%. Per franges horàries, l’audiència és d’un 54% a la nit, d’un 36% a la tarde, i registra un 9% als matins. Pel que fa a la qualitat del senyal, el 90% diu que és bona, però prop d’un 5% diu que encara no li funciona.

Periodista.
Twitter: @sara_hernandez