L’objectiu és poder escoltar de primera mà les necessitats i les propostes dels empresaris a tot el territori per tal d’elaborar un document “que ens permeti detectar les problemàtiques que afecten a l’activitat empresarial de cada territori i sector per tal de treballar, buscant solucions a les necessitats reals de les pimes catalanes”. A més de la necessària transformació digital de les pimes, durant les trobades també s’abordaran altres temes d’interès com infraestructures, finançament, fiscalitat, innovació, internacionalització, relacions laborals, consum energètic, tràmits administratius, formació i competència deslleial, entre altres.

La tercera edició del congrés consta de més d’una dotzena de trobades territorials i sis sectorials que se celebraran a les seus de les diferents organitzacions arreu de Catalunya per tal d’abordar les principals qüestions transversals des de la perspectiva de les pimes.

 

https://www.youtube.com/watch?v=6XXmfABSuRo&feature=youtu.be

 

 

Periodista.