Aquesta XI Fira del Rovelló inclou tallers infantils, tast d’all i oli, actuacions musicals, ballada de jotes, i una exhibició de “volteo” de ponis, així com l’acte de bateig del Nano Rovellonero, un nou element festiu per al poble dels Reguers que ha estat creat per l’artesà tortosí Joan Iniesta. Pel que fa a la inauguració d’aquesta edició, que es farà el dissabte a les 18.00 hores, correrà a càrrec d’Esther Vidal, fins fa uns mesos l’anterior alcaldessa dels Reguers, i una de les impulsores de la Fira del Rovelló fa ja onze anys.

Paralel.lament a la celebració de la fira, en aquesta edició s’ha convidat al Banc dels Aliments de les Terres de l’Ebre a fer una recollida d’aliments per a les persones necessitades del territori. Es demana, així, la col·laboració dels reguerencs i reguerenques i també dels visitants de la fira aportant llet, oli, llegum cuit, pasta o arròs, entre d’altres aliments bàsics.

https://youtu.be/4laye6YTLu4

 

 

Autor:

Comunicador.