El partit d’anada serà diumenge a les 18 h al Nou Domènech Aragonès de la capital del Priorat. Segons Nando Garcia, “serà un partit de 180 minuts que ja sabem que serà molt complicat davant d’un Falset que tenim referències que és un bon equip, amb proposta creativa, i que disposa de bons jugadors”.
 
El tècnic del Falset és conegut a l’Ebre pels anys que va jugar amb el Perelló, on va penjar les botes fa dues temporades. Anys enrera, Cristian Carranza era el coordinador del futbol base del Falset i entrenava el juvenil. La temporada passada ja va acceptar el repte d’entrenar el primer equip i el Falset va acabar quart. Enguany, ha estat l’únic equip que ha fet ombra al campió, la Canonja. A manca d’una jornada, guanyant a la Floresta, el Falset va assegurar la segona plaça. Jaume Guiu (Gandesa), després de la lesió, va fitxar amb el conjunt del Priorat. És un dels referents, juntament amb Mustha, exjugador de l’Olímpic, que ha fet 36 gols, o Robert, exjugador del Perelló. 
 

Periodista.
Twitter: @sara_hernandez