La Móra Morisca centrarà divendres l’atenció del programa País Km 0, de la Xarxa, que emetrà el primer programa en directe des de les Terres de l’Ebre en aquesta temporada. Al llarg de dos hores, des de les 18 fins les 20 h, la presentadora Rosó Feliu, acompanyada del cap d’informatius d’aquest canal, Carles Ferrando, repassaran en directe algunes de les curiositats de la festa de recreació històrica de la capital de la Ribera d’Ebre, així com altres elements de la població i de la rodalia. Entre aquests, secrets del nucli antic de Móra d’Ebre, el potencial turístic de la vila o l’aspecte cultural i lúdic que ofereix el terme, especialment els vinculats amb el riu. Tot plegat, amb una desena d’entrevistes al plató que habilitaran al mirador sobre l’Ebre, i amb el pont de les arcades com a imatge característica.

A més, el programa durà a terme diverses connexions en directe amb altres punts de Catalunya, i mostrarà els reportatges elaborats a Móra d’Ebre pels periodistes habituals de l’espai, entre els quals, el jesusenc Jaume Borja.

L’emissió es podrà seguir en directe a través de Canal Terres de l’Ebre i serà la primera de les quatre aturades que farà el programa al llarg de l’estiu. La següent, dimarts de la setmana que ve, des de Deltebre amb motiu del festival de dansa. Les altres duran el programa en directe de la Xarxa de Televisions a Corbera d’Ebre i Amposta.