La Federació Catalana de Futbol continua apostant per la millora i l’evolució del futbol femení. Per aquest motiu, el dilluns 16 de maig se celebrarà la 4a edició de la Jornada de Futbol Femení a les 14 delegacions territorials de la FCF, entre elles Tortosa. Amb aquesta activitat es vol acostar el futbol a totes les noies d’entre 6 i 16 anys que no acostumen a practicar aquest esport, i a aquelles que sí hi juguen habitualment i volen perfeccionar la seva tècnica.

Aquest serà el quart any consecutiu que la Federació Catalana de Futbol organitza aquesta Jornada de Futbol Femení per tota Catalunya amb l’objectiu de promoure el futbol entre les noies amb edats compreses entre els 6 i els 16 anys que no siguin practicants habituals d’aquest esport. La Jornada també va dirigida a aquelles noies que ja juguen a futbol i volen millorar la seva tècnica.

Aquesta iniciativa sempre ha gaudit d’una molt bona resposta, amb la participació de 2.000 jugadores en les tres anteriors edicions. Amb activitats com aquestes, la Federació Catalana de Futbol segueix la voluntat de la Junta Directiva de promoure i fer créixer el futbol femení del nostre país.

https://www.youtube.com/watch?v=FF6n4rVs6HE

En aquest enllaç podeu trobar la butlleta per a realitzar la inscripció, la qual és gratuïta, i l’horari de la jornada a continuació:

9.30h Distribució per grups de les participants inscrites. Totes les participants hauran d’anar equipades amb roba i calçat esportiu.
10 – 12.30h Sessió tècnica on es podran practicar exercicis en diverses estacions de joc: – Domini de la pilota – Tècnica individual – “Rondos” – Xut a porteria – Mini partits – Llançament de faltes i penals – Control i passades – Manteniment de la pilota
12.30h Partits amistosos amb els equips territorials femenins sub 12, sub 14 i sub 16.
14h Cloenda de la jornada.

 

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.