La signatura del conveni és un reconeixement per part de l’Obra Social La Caixa a la tasca duta pel Club Esportiu des del l’any 2000 promovent l’esport, essent l’únic club esportiu a les Terres de l’Ebre per a esportistes amb discapacitat Intel·lectual . L’Obra Social a part de la col·laboració econòmica també participa amb el club mitjançant el voluntariat de l’Associació de Voluntaris de La Caixa a les Terres de l’Ebre en l’organització d’esdeveniments esportius.
 
L’Obra Social la Caixa també col·labora amb el Club Nàutic d’Amposta

L’Obra Social la Caixa i el Club Nàutic d’Amposta fomenten la pràctica del rem a persones amb discapacitat intel·lectual. Al 2009, el Club Nàutic Amposta i APASA van signar un conveni per a que els alumnes amb discapacitat intel·lectual, física i psíquica, poguessin practicar el rem, essent aquesta una acció pionera a l’estat Espanyol, aquest projecte s’anomenava Integració i Normalització dels discapacitats intel·lectuals al món del rem olímpic i compta amb la supervisió de David Morales, Director Tècnic del CN Amposta

Al cap del temps va sorgir la necessitat d’adquirir un bot de rem adaptat per a la practica esportiva dels alumnes que pertanyen a aquest col·lectiu. Va ser llavors quan el Club Nàutic Amposta, va presentar el projecte a L’Obra Social de La Caixa, i aquesta va aprovar col·laborar amb l’adquisició d’un bot Skiff adaptat, adquirit amb fons propis del CN Amposta i de l’Obra Social de la Caixa.

El director Tècnic del Club Nàutic Amposta, David Morales destaca que “el principal objectiu del projecte és la integració dels discapacitats en l’esport del rem, esperant que aquest projecte pioner a l’estat, tingui el màxim de difusió i que ajudi a promocionar e integrar aquest col·lectiu, en el món del rem federat”.

https://www.youtube.com/watch?v=6AtOgcksUug

Periodista.
Twitter: @sara_hernandez