Amb molt d’ambient, el Jesús i Maria va pressionar a la primera meitat quan va tindre dues ocasions clares per a marcar. Els de Teixidó, amb molta actitud, van tancar al rival al seu camp, un Vilanova al que li costava traure’s la pressió de sobre.

A l’inici de la represa va rribar una de les jugades polèmiques. Una falta lateral favorable als locals, pilota penjada a l’àrea i gol que l’àrbitre va invalidar. La decisió de l’àrbitre va crear malestar entre l’afició de l’equip ebrenc que va acabar indignada. El Vilanova, amb els minuts, va mostrar ofici i va saber defensar-se davant d’un Jesús i Maria que va gaudir de noves oportunitats. Però va ser el visitant Adri, a manca de set minuts pel final, qui ha fet el gol del partit, el 0-1. El Jesús i Maria va reaccionar i encara va gaudir d’una altra oportunitat amb un altre gol anulat que va crispar l’ambient. Des del Jesús i Maria no s’entenia com un àrbitre de Barcelona podia dirigir aquesta confrontació, contra un rival d’aquella demarcació. Al final, 0-1, i més moments de tensió, amb el tècnic visitant i part de l’afició local.
Periodista.
Twitter: @sara_hernandez