Ahir s’enfrontaven el segon classificat, l’Ametlla, contra el tercer, l’Aldeana. Era un partit clau. Els locals podien distanciar-se, en el cas de guanyar, però en el cas de no fer-ho, en el cas que guanyés l’Aldeana, aquest equip s’acostava al segon lloc de la taula, amb opcions d’accedir-hi i, a més, ajustava aquesta lluita amb més equips implicats. I així va ser. Els aldeans que van guanyar i ara tenen opcions molt fermes de fer la promoció.

El partit, d’entrada, fou igualat amb control dels visitants que van avisar amb un parell d’arribades. L’Ametlla era el que volia: que el rival el dominés per intentar sorpendre a la contra. Precisament en una contra, sobre el minut 35, va venir una jugada d’atac local i el visitant Uliaque que va cometre una indecisió que va costar-li un penal. Sergi Auré va aturar el llançament de Pepe. L’Ametlla, fins el descans, tindria una altra opció per a poder marcar, també aturada per Auré.

A la represa als nou minuts, una indecisió de la defensa local va aprofitar-la Nassi per assistir a Àlex Alegre que va fer el 0-1. L’Ametlla va acusar el gol i no va poder reaccionar. L’Aldeana, amb ofici, va saber controlar el partit i va sentenciar a poc del final amb una altra acció d’Àlex Alegre, que va marcar un gran go sent el destacat per la seua definició i qualitat.

0-2 i la lliga que guanya en emoció a la part alta, per la promoció. El títol ja està en mans del líder Batea que serà campió en unes jornades. 

Autor: