L’actuació ha representat a la institució una inversió de 223.695,80 euros. Els treballs han inclòs la pavimentació de la calçada i les voreres a un sol nivell per facilitar la mobilitat, i la col·locació de llambordes de formigó de diferent color, per diferenciar així les zones de circulació de vehicles de les zones de pas de vianants. Al tram final del carrer, que connecta amb l’avinguda Lluís Companys, s’ha dissenyat a dos nivells per donar continuïtat entre els dos carrers.

Les obres han previst la renovació de tots els serveis existents (xarxa de sanejament, xarxa de pluvials, xarxa d’aigua potable, soterrament de la xarxa telefònica, previsió soterrada de la xarxa de megafonia i telecomunicacions, xarxa d’enllumenat públic, xarxa de baixa tensió soterrada i previsió de soterrament dels passos de carrer).

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.