L’últim va ser la presentació del llibre “CENT ANYS DEL CLUB DE FUTBOL AMPOSTA: un segle d’imatges i records”. La publicació fa un recull de tot el que ha viscut el club d’ençà que es va fundar el 1915. Més de 300 pàgines amb fotografies i relats d’un segle de vida que posen de manifest la trajectòria històrica. Des de la Comissió asseguren que ha estat un treball laboriós. “Es van aplegar prop de 2.000 fotografies que hem estat esbrinant-les i classificant per anys”, assegura Jordi Pastor, membre de la comissió del centenari. El llibre també incorpora un documental amb més de quaranta entrevistes a persones vinculades al club. Per editar la cinta han comptat amb la col·laboració de l’Escola d’Art i Disseny d’Amposta.

El president de l’entitat, Jordi Pérez, fa balanç positiu i assegura que ara és temps d’encetar una nova etapa després d’aquest any de retrospectiva “això ha de ser un punt i seguit a la nostra història. Estic segur que d’aquí a 25 anys es tornarà a celebrar la nostra història”

Periodista.
Twitter: @sara_hernandez