Ulldecona va acollir aquest dijous la sexta edició de la Cursa per Muntanya dels Instituts. Hi van participar 190 alumnes de 10 centres de les Terres de l’Ebre.
Secció: Ulldecona
El pilot ulldeconenc Adam Raga va sumar divendres a Niça un nou subcampionat del món en pista coberta. El títol va ser novament per a Toni Bou i suposa el seu onzè cetre mundial en aquesta disciplina i el vint-i-unè de la seua carrera.
El pilot d’Ulldecona Adam Raga va tornar a ser segon en la prova del mundial indoor disputada el passat dissabte a Marsella. De nou el vigent campió Toni Bou va dominar la prova i es queda ara a un sol pas d’assegurar-se un nou títol mundial, que es decidirà divendres a Niça.
Parlem amb Carme Fernández, responsable de l’Oficina de Turisme, sobre la nova edició de l’Ulldecona va de tapes que enguany compta amb la participació de 13 bars del municipi. En total seran 4 divendres de tapes (31 de març, 7, 21 i 28 d’abril). De 18.30 h a 22.00 h.”
El Tortosa es va avançar amb el 0-2 a la primera meitat. Però quan més encarrilat semblava que tenia el partit a la represa, l’Ulldecona va remuntar en dos minuts. Els roigiblancs estan a 5 punts del segon, el Valls.
Nou segon lloc per a l’ulldeconenc Adam Raga en aquesta ocasió en la prova que obria l’estatal a l’aire lliure disputada a Mallorca. El pilot faldut va iniciar a bon nivell la primera prova del Campionat d’Espanya que es composa d’un total de set proves.
L’ulldeconenc Adam Raga va tancar la segona prova del mundial de trial en pista coberta, de nou sent segon per darrera del vigent campió del món Toni Bou. Bou va dominar la prova d’Àustria amb solidesa i mostrant un gran domini de la prova. Ara li treu deu punts al d’Ulldecona en la classificació general.
Els ajuntaments d’Amposta i Ulldecona, les fundacions Astres i Gentis, així com una cooperativa de treball Cresol han posat en marxa l’Ateneu Cooperatiu de les Terres de l’Ebre, una nova xarxa destinada a crear sinèrgies, compartir coneixements i expandir la cultura de l’economia social al territori.
L’alta cuina ha arribat a tal nivell de sofisticació que moltes vegades és impossible esbrinar quins són exactament els ingredients d’un plat i aquest és precisament el joc que proposa Jeroni Castell, xef del Restaurant Les Moles d’Ulldecona amb ‘la postveritat’.
La Passió d’Ulldecona ha començat a escalfar motors aquest cap de setmana, abans de l’estrena oficial de la temporada, diumenge.
Parlarem de ‘La Passió d’Ulldecona’ amb Jordi Carapuig, president del Patronat de la Passió, i Jordi Reverté, actor que representa a Herodes i Judes. Una obra que es comença a representar aquest diumenge 19 de març.
Jeroni Castell, xef del Restaurant Les Moles d’Ulldecona ens cuina en directe un dels plats que formaran part de les Jornades Gastronòmiques Menú ‘Postveritat’. Es duen a terme de l’11 al 19 de març.
Nova oportunitat pel migcampista ulldeconenc del Manchester City, Aleix Garcia, que aquest dimecres al vespre va a tornar a ser titular.
El president de la Generalitat, Carles Puigdemont i la consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Meritxell Serret, va rebre al Palau de la Generalitat una representació de les cinc denominacions d’origen protegides (DOP) d’oli catalanes.
Les Jornades de la galera pretenen posar en valor aquest crustaci que darrerament s’ha convertit en un producte molt preuat en el món de l’Alta Cuina.
Ulldecona ha viscut un cap de setmana atapeït d’actes per celebrar el carnaval.
Final amb polèmica i indignació local després que el Valls remuntés en els darrers minuts, arran d’una decisió complicada del col·legiat que va xiular un penal dubtós a favor dels vallencs, que fou el 3-2. El llançament de banda anterior era a favor dels falduts però l’àrbitre el va concedir a favor dels visitants.