La Ràpita ha estat present a la darrera edició del ‘Tasty Catalonia: The Buyers’ Event’, l’esdeveniment de referència organitzat per l’Agència Catalana de Turisme que connecta operadors internacionals amb empreses turístiques catalanes especialitzades en gastronomia. Aquest workshop, que se celebra cada dos anys, va tenir lloc aquest 2025 amb la participació de prop de 100 empreses catalanes i 90 operadors turístics de 25 mercats internacionals.
Durant la jornada de reunions professionals, els representants rapitencs van mantenir trobades amb 17 operadors especialitzats en turisme gastronòmic, a qui es va presentar l’oferta local vinculada a la gastronomia, els productes del mar i la terra, així com experiències úniques relacionades amb la Badia dels Alfacs, el Parc Natural del Delta de l’Ebre i la cuina marinera rapitenca.
A més, el municipi va rebre 11 operadors més en una sortida de familiarització a la Badia dels Alfacs. Els participants van tenir l’oportunitat de conèixer de primera mà les muscleres, el port pesquer i la riquesa natural del territori. La visita va finalitzar amb una mostra de la gastronomia local que va fer valdre la qualitat i autenticitat dels productes de proximitat.
Aquesta acció forma part de la campanya de promoció turística impulsada amb motiu de la celebració de Catalunya com a Regió Mundial de la Gastronomia 2025. La Ràpita, com a destinació gastronòmica de referència, reafirma així el seu compromís amb la projecció del territori, la tradició pesquera i l’excel·lència culinària.