El propietari del Restaurant l’Antic Molí, Vicent Guimerà, ha participat al Saló d’Innovació de l’Hostaleria a Màlaga en un acte en el qual ha tingut com a amfitrions els xefs Jordi Bataller i Richard Alcayde, conegut per la seva participació al programa de televisió Top Chef. El Saló de la Innovació i Hostaleria celebrat al Palau de Fires i Congressos de Màlaga és una de les principals plataformes per a la indústria de l’hostaleria i el turisme.
L’escenari on ha actuat el Xef Vicent ha estat el ‘Kitchen Lab’, un espai de creativitat, innovació i tendències aplicades a la gastronomia. Andrea Ferrater, cap de cuina de l’Antic Molí, ha format equip davant d’una sala plena d’assistents. La ponència titulada ‘La galera, el seu valor gastronòmic i la sostenibilitat a Tarragona’ mostra el treball en R+D amb un dels crustacis més desconeguts a l’alta gastronomia. Guimerà és el creador del primer i únic llibre dedicat a la cuina amb galera. Les galeres cuinades han estat pescades a la Ràpita i portades pel mateix Xef fins a Màlaga. La cuina amb productes de proximitat i el moviment Slow-Food és una ferma aposta pel restaurant l’Antic Molí.
Restaurant l’Antic Molí
El local està galardonat amb l’Estrella Michelin des del 2017; Estrella Verda Michelin des de el 2021 i Sol Repsol 2022. El restaurant posa en pràctica les últimes tècniques i tendències i aposta per una cuina de proximitat, amb productes ecològics i sostenibles. La seva gran creació és el Projecte Mans, un menú degustació de 20 creacions embolcallades amb petites obres d’art úniques.