Este dimecres 22 de juny, últim dia del curs 2021/2022, es disputaran les finals de la primera lliga de futbol sala organitzada entre l’alumnat de l’Institut de Deltebre. La iniciativa forma part del programa Jove Actiu, del Pla Estratègic de Dinamització Esportiva de l’Ajuntament de Deltebre.

L’objectiu d’esta iniciativa ha estat fomentar la pràctica esportiva entre el jovent d’entre 12 i 18 anys, una edat en la que molts joves no fan activitat física. Així ho ha explicat Rafa Flores és el delegat del Consell de l’Esport de Deltebre. 

A La lliga de futbol sala, que s’ha disputat en horari extraescolar, s’hi han inscrit 12 equips formats per més de 120 alumnes de l’Institut de Deltebre i just demà dia 22, últim dia de curs, es jugaran les finals al Centre Esportiu del Delta entre els equips finalistes: CD Balada, Pitxifighters, les Top, les Flow,  la Cava i Oko Baix.

Segons ha explicar Rafa Flores la voluntat és que a partir del pròxim curs es pugue organitzar ja una lliga regular a partir del mes d’octubre.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.