L’Ajuntament de Flix ha iniciat les obres de millora de l’enllumenat públic que consisteix a reemplaçar tot el cablejat elèctric i reforçar la il·luminació en tres punts foscos detectats a l’últim tram del carrer Major.

Les obres inclouen el carrer Major, l’avinguda Catalunya i a la plaça de l’Església, i s’han valorat amb un pressupost de 21.648 euros.

Esta obra forma part d’un projecte de millora integral de l’enllumenat públic del municipi que actualment es troba en fase d’exposició pública.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.