L’Ajuntament de la Ràpita redueix l’horari en què romandran obertes les llums de Nadal per manifestar el seu desacord amb els increments dels preus de l’electricitat aquest any.

L’enllumenat de Nadal, que habitualment es mantenia encès fins a la 1 de la matinada, enguany s’apagarà a les 23 hores, dos hores abans, per solidaritat amb l’elevat cost de la llum al país.

La regidora de Comerç, Conxi Vizcarro, explica que “no contemplem apagar l’enllumenat de Nadal perquè forma part de l’esperit nadalenc i ajuda a dinamitzar el comerç local, però prenem la decisió de disminuir el seu horari per reduir el consum i expressar la nostra disconformitat amb el preu que paguem cadascun de nosaltres per la llum”.

D’esta manera, l’enllumenat, que s’engega este divendres 3 de desembre a les 18 hores, es mantindrà encès cada dia de les 18 hores a les 23 hores, exceptuant els dies festius: el cap de setmana de Nadal, el cap de setmana de Cap d’Any i la nit de Reis; en què romandrà obert fins a la 1 de la matinada.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.