La Cava es va emportar el derbi al camp del Jesús i Maria (0-1). Un gol de Pau Valmanya (minut 83), a la sortida d’un córner, va valdre els 3 punts pels de Roca. 3 punts vitalicis per seguir el líder Catalònia. El J i Maria, per la seua, part cedeix una segona derrota seguida, a casa, contra un rival directe a la part alta. El partit, amb gran ambient a la graderia, va estar marcat pel vent. El derbi va ser intens i molt disputat. Els locals, que van reclamar 3 penals, van tenir més ocasions clares que el rival. Però va ser la Cava qui va fer el gol i va decidir. Els dos equips van fer un gran treball defensiu i el partit va ser trepidant pel ritme i la intensitat.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.