La presidenta del parlament de Catalunya, Laura Borràs, ha participat en la inauguració de la 25a edició de la Fira de l’Oli Novell, dels Cítrics i del Comerç de Santa Bàrbara.

L’esdeveniment ha retornat en format presencial i ha buscat mostrar els majors tresors de l’agricultura del Montsià com són els cítrics i l’oliva. Tot un referent gastronòmic que per primer cop ha comptat amb un espai indoor.

A més, aquest esdeveniment també és el tret de sortida de les Jornades Gastronòmiques de la Cuina de l’Oli.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.