L’Auditori Municipal d’Amposta acollirà el 25 de novembre una nova edició de la Fira d’Ocupació, organitzada per la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Tortosa, el campus Terres de l’Ebre de la Universitat Rovira i Virgili, i l’ajuntament de la capital del Montsià.

Durant cinc hores i mitja, de 9 h a 14.30 h, s’hi trobaran jóvens d’entre 16 i 29 anys que tindran l’oportunitat d’apropar-se a empreses que poden necessitar-ne els serveis.

En anteriors edicions s’han arribat a oferir 200 llocs de treball, s’han lliurat prop de 800 currículums, i s’han fet més de 400 entrevistes de faena.

Els objectius de la Fira d’Ocupació, cofinançada pel Fons Social Europeu i per la Iniciativa d’Ocupació Juvenil a través del Programa Operatiu d’Ocupació Juvenil 2014-2020, són promoure els canals de comunicació entre les empreses i els jóvens demandants d’ocupació, donar visibilitat als jóvens en recerca activa d’ocupació, oferir en un sol espai els recursos i les eines per a millorar l’ocupabilitat, impulsar altres alternatives de recerca de faena i impulsar i mostrar l’emprenedoria com una altra forma de treballar.

La participació és gratuïta i només cal accedir-hi omplint el full d’inscripció que es pot trobar a www.cambratortosa.com Per a esta edició destaquem les ponències de Carlos Bella, Tens 30 segons? Comunicar amb impacte qui ets, què fas i què pots aportar.

Bella és consultor en desenvolupament personal i professional i dinamitzador sociolaboral. I també, la de Mireia Gargallo, Com explico les meves competències a l’entrevista de feina?.

Gargallo és consultora en formació de competències i orientadora laboral, i directora del programa de recerca de faena de YouTube Interconnexiona.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.