El detingut per la mort d’un home a Sant Carles de la Ràpita, al Montsià, va ingressar a presó aquest dimarts a la tarda després de passar a disposició judicial, segons ha explicat a l’ACN fonts pròximes a la investigació. Es tracta d’un veí del municipi, de 45 anys. El van arrestar dilluns al migdia, després que l’autòpsia de la víctima, un home de 48 anys, detectés signes de violència al cos. Havia mort dissabte a la matinada després que el SEM l’atengués per una parada cardiorespiratòria.

L’agressió mortal hauria tingut lloc arran d’una baralla entre diverses persones que es trobaven al mateix edifici, al número 36 del carrer Méndez Núñez de la població. El jutjat d’Amposta manté el secret de les actuacions.

La víctima participava amb altres persones en una festa en la qual haurien consumit grans quantitats d’alcohol i cocaïna.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.