Xerta i Tivenys van empatar. Partit molt travat en què els visitants van avançar-se amb gol de Pau. Al Xerta li va costar entrar en el partit però a partir del minut 25 va començar a estar més posat, remuntant arran de dos llançaments de banda, d’Àngel Garcia. que Cesc va rematar. A la represa, els locals van buscar esperar i sortir a la contra. Es va anar fent enrera. A més, van fer canvis perquè la política del club és que han de jugar tots els jugadors convocats. El Tivenys va guanyar metres i Adama va empatar. Els visitants van reclamar dos penals, en les que va haver contacte però que els propis jugadors van intentar seguir la jugada, i el Xerta va protestar un penal clar no xiulat a Jota, en la darrera jugada del partit. Als locals també se’ls va anul.lar un gol arran d’una falta. Al final, 2-2.
Amb els locals va debutar en retorn a la banqueta Jordi Pérez, una vegada Zumaquero va deixar de ser el mister la setmana passada.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.