El partit va començar obert, amb opcions a les àrees. L’Amposta es va avançar però l’Alcanar, de penal, va empatar. No obstant, arran del 2-1, l’Amposta va trobar facilitats una vegada superava la primera línia de pressió dels visitants que arriscaven amb una pressió alta. Però els canareus no ajustaven el suficient les línies i van estar tous en defensa. L’Amposta, a la contra, i amb pilotes a l’esquena de la defensa rival, va crear perill i va sentenciar abans del descans amb el 4-1. A la represa, l’Alcanar va sortir amb voluntat i va tenir un parell d’opcions, però l’Amposta, amb espais, va ser depredador i va aprofitar les concessions d’un rival que es va anar entregant. Així van arribar 4 gols més.
Àlex (2), kamen i Eric van tancar la golejada.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.