Els alcaldes de Deltebre, Sant Jaume d’Enveja, Camarles i l’Ampolla lamenten que hi ha més de 20 milions d’euros destinats a la protecció del delta de l’Ebre aturats i reclamen que es posen d’acord per poder començar a invertir al litoral abans que arriben nous temporals.

Es tracta de la suma de les diferents partides que tenen preparades tant la Generalitat de Catalunya com l’Estat, però que encara no s’han començat a invertir. Els batlles de les quatre poblacions també demanen al Govern que eximeixi a l’Estat de presentar l’estudi d’impacte ambiental per poder començar les obres de protecció.

Els batlles de les quatre poblacions han lamentat també que falte representació del territori a la nova comissió bilateral entre el Ministeri de Transició Ecològica i la Conselleria d’Acció Climàtica. Creuen les converses entre les dos administracions haurien de tindre en compte les veus del delta de l’Ebre

Els alcaldes de les quatre poblacions deltaiques han tingut l’oportunitat de conversar sobre la problemàtica del delta de l’Ebre al nou programa de Delta.cat, ‘Veus del Delta: La Tertúlia’, on cada dissabte hi haurà un debat sobre un tema diferent. Podeu veure la tertúlia sencera aquí:

Autor: