Els serveis territorials de Joventut de les Terres de l’Ebre i el Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural a través dels seus grups Leader i l’Ateneu Cooperatiu de les Terres de l’Ebre, han organitzat per a aquest dissabte, 16 d’octubre, al viver d’empreses de Tortosa, una nova edició del Networking Odisseu. Aquesta jornada pretén oferir un espai on donar a conèixer les oportunitats d’ocupació que hi ha al nostre territori, principalment a la gent jove, per a propiciar noves contractacions i fomentar l’emprenedoria.

En aquesta ocasió Odisseu vol posar èmfasi en el món de la comunicació i en les grans oportunitats de creixement que ofereix aquest camp, per això busca posar en contacte joves professionals de la comunicació i el màrqueting de les Terres de l’Ebre amb iniciatives i empreses d’aquest territori que tinguen necessitats comunicatives, com ara gestionar webs, xarxes socials, e-commerce. 

La jornada començarà a les 9.30 hores del matí i s’allargarà fins a les 13.30 hores, en aquest espai de temps els participants podran compartir experiències i sinergies a través de diverses activitats com ara un taller; un diàleg; un col·loqui, amb iniciatives relacionades amb el món de la comunicació que han reeixit al nostre territori com ara Diàspora Ebrenca, Surtdecasa, Vèrtex Comunicació i FITES., i dues dinàmiques de grup per a compartir impressions sobre la jornada.

La participació en el networking és gratuïta, encara hi ha places displonibles, però necessita inscripció prèvia. Es pot seguir presencialment i també virtualment.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.