L’Amposta va vèncer en la semifinal del Toha a la Rapitenca, als penals. El partit va acabar amb empat a un gol. Oribe, de falta, va fer el gol rapitenc. Acte seguit, Ferreres, en acció d’estratègia, a la sortida d’un córner, va establir l’1-1 amb el que s’arribà al minut 45.
En la tanda de penals, Ruben, el jove porter ampostí (primer any d’amateur), va ser protagonista. L’Amposta tenia fins a set baixes, entre elles les dels dos porters, Manel i Gerard.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.