El Cambrils Team es va adjudicar la vint-i-tresena edició del Torneig de Futbol platja de l’Ampolla imposant-se de forma contundent a l’Escalera FC per 9 gols a 2. Al descans el marcador registrava un incert 3-2, que malgrat tot es va decantar en favor dels cambrilencs durant la segona part del partit. A semifinals, els de Cambrils doblegaven a Toco y Me Voy per un resultat ampli de 0-5, marxant al descans amb un marcador favorable per als del Camp de Tarragona de 0-3. En l’altre partit per decidir el finalista derbi entre el conjunt local d’Alterego Kabuto i l’equip calero de la Escalera FC. El marcador va inaugurar-se en favor dels locals però amb un tret de molt bella factura empataven a poc de l’equador del matx els de l’Ametlla de Mar, deixant la incertesa al descans amb l’empat a 1 gol. A la represa es va tornar a avançar el conjunt ampollero que fins a l’últim minut no li feien els dos gols que aixecava el marcador i li donava el passi a la gran final.

En el partit pel tercer i quart lloc, on hi havia en joc 500 euros, la victòria va ser per als de Toco y Me Voy que van aprofitar-se de l’estat anímic dels de l’Ampolla que acusaven la desfeta en el partit de semifinals i van caure àmpliament derrotats per 6 a 2. Com a premi de consolació, van rebre el preu de la inscripció de cara a l’any vinent. En la final els de Cambrils Team s’adjudicaven el premi de 2.000 euros com a campions, mentre el segon classificat la Escalera FC de l’Ametlla de Mar es van emportar el premi en metàl·lic de 1.000 euros. El campió a més obtenia la classificació per participar en el Campionat de Catalunya, que ja tenia assegurada el conjunt cambrilenc. En el repartiment de premis Genis Consarnau de l’Escalera FC, es va adjudicar el premi al millor porter, el guardó de millor jugador del torneig va ser per a Suliman del Cambrils Team i el de màxim golejador Samuel Garcia del conjunt cambrilenc.

Després del parèntesi de la passada edició a causa de la Covid-19, els organitzadors es mostraven satisfets per “haver tingut setze equips participants, que feia gairebé una dècada que no ho podiem tindre i ens fa estar molt contents de cara a les properes edicions” ens comentava Llátzer Bru, president del CF l’Ampolla i cap visible de l’organització. “Sembla ser, que l’any d’aturada que ens vist obligats a parar a causa de la pandèmia, ha carregat les piles a tothom i la bona organització del torneig han estat factors claus per aquest increment d’equips“, sentenciava el director de l’esdeveniment. Al mateix ens comentava a l’Ebredigital que “al final són les autoritats sanitàries les que decideixen si es pot fer o no el torneig. Teniem l’ok de la Federació Catalana de Futbol i al final la gent és prou responsable per si ha de portar mascareta, si no n’ha de portar, si estan vacunats o no, la distància social, els grups bombolla, etc… Vaig signar jo com a responsable del torneig, els capitans de cada equip i vam seguir els protocols establerts sense cap tipus de problema i no hem de lamentar cap cas de Covid-19, al menys fins al moment“.

De cara al futur els fa ser optimistes “crec que l’aturada forçosa d’un any, crec que ens ha afavorit perquè la gent ho ha agafat en més ganes, i ens fa contents que la majoria dels equips de les edicions anteriors han repetit. És una bona senyal de que quelcom estem fent bé i seguirem treballant per a millorar els petits matisos que ens han pogut fer falta enguany, que han estat mínims això sí“. A la vegada ens comentava que “el futbol platja de l’Ampolla s’hauria de convertir en un referent, ja no a nivell de les nostres comarques, sinó a nivell del territori català. Portem en ment ampliar bastant el nombre de participants de cara a edicions properes“. Reconeixia al mateix temps que “lluitarem per recuperar equips de prestigi com poden ser Carnisseria Elisenda de l’Ampolla, Mougly, Manolitos o Reyco entre molts d’altres, que si que és veritat que ha passat el temps i tots mos hem fet grans, però que rejuvenint els equips no perdem la confiança de recuperar-los per a properes edicions” asseverava el president del CF l’Ampolla.