El divendres 2 de juliol va tenir lloc l’entrega de ‘Premis Gràcies’ organitzat l’Associació de Dones Empresàries, Directives i Emprenedores de les Terres de l’Ebre. La finalitat d’aquest guardons és reconèixer la tasca que han fet els diferents col·lectius, entitats, associacions i gremis del territori durant la pandèmia. El premi al Col·lectiu de la Restauració va ser atorgat a la Federació Intercomarcal d’Hosteleria, Restauració i Turisme (FIHRT), on destaquen els deu gremis i associacions que en formen part de les Terres de l’Ebre.
Ens aquesta ocasió recullen el premi en nom de la Fihrt a les Terres de l’Ebre: Gustavo Turon (Delegat de la Fihrt a les Terres de l’Ebre), Arantxa Codorniu (Presidenta de l’Associació de Restauradors d’Amposta), Ricard Chopo (Vicepresident de l’Associació de Comerç i Turisme de Deltebre), Joana Merchan (Vicepresidenta de l’Associació Plat i Got de Tortosa), Angel Llasera (President del Col.lectiu Gastronòmic d’Alcanar i Les Cases) i Imma Bòria (Presidenta del Col.lectiu de Cuina La Ràpita, Delta de l’Ebre).
Durant els discursos el que més es va destacar és: “La gran tasca de supervivència i el gran esforç de tirar endavant les empreses i a la vegada emprendre i tenir la capacitat d’adaptar-se a la situació que estàvem vivint”.