El PDeCAT segueix amb el seu procés de renovació mitjançant eleccions  internes. Acabat el termini de presentació de candidatures. La candidatura  d’Àngels Chacón és la única presentada i ara, fins a les votacions de l’11 i 12  de juny, té l’oportunitat de donar a conèixer el seu projecte als militants davant  les Assemblees de Vegueria. De la llista de Chacón és destacable la renovació,  amb tres quartes parts de noms nous. A banda, cal posar en valor la diversitat  i implantació territorial de la candidatura. 

L’ebrenc Carles Luz, alcalde de Gandesa, serà un dels membres d’aquesta  executiva nacional. Luz, que empomarà la  secretaria de ha manifestat que “empomo el repte amb molta il·lusió, per ser  la veu de les Terres de l’Ebre en aquest projecte col·lectiu de país”.  “Catalunya necessita recuperar la centralitat, aquelles polítiques que ens  feien créixer com a país, que atreien inversions i llocs de treball a  cadascuna de les comarques”, ha reconegut l’alcalde de Gandesa, que ha  reivindicat que treballar per recompondre el sector catalanista amb model de  país i progrés i fer-lo majoritari. “Catalunya se’n ressentirà de l’actual viratge  que està prenent el govern”, ha conclòs.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.