El Futbol Sala Amposta va perdonar de cara a porteria i ho va acabar pagant. Després d’una primera part on els ampostins van fer tots el mèrits per marxar als vestidors amb aventatge, el partit va arribar al descans en empat a 0.

Als 7 minuts de la represa, va ser el Fraga el que es va posar per davant al marcador. Amb el 0-1 es va arribar fins a falta de 5 minuts, quan el partit es va tornar boig. Aleix Sabaté va fer l’empat a 1 al 35 de partit però les errades van condemnar els ampostins, que tot i posar-se 2-3, van veure com el seu atac de 5 no va funcionar. Les errades les va aprofitar el fraga per acabar guanyant, 2-5. Un resultat exagerat pels mèrits que tots dos equips van fer sobre el parquet del pavelló Municipal d’Amposta.

Derrotes de la Sénia i el Tortosa

En un partit marcat per la polèmica la Sénia va caure derrotat per la mínima al camp del filial del Futsal Lleida (4-3) en un partit que arrancava amb el gol de Jordi (màxim realitzador senienc) als dotze minuts de la confrontació. Ràpidament donaven rèplica els locals empatant quan tan sols s’havien passat tres minuts, però a dos del descans Jordi tornava a donar-los avantatge al marcador. Tot i així encara hi havia temps per a reestablir la igualtat al marcador quan en el darrer minut abans del descans els lleidatans encertaven en la rematada per ficar el 2-2. A la represa, els de la Terra Ferma li donaven la volta al partit amb el 3-2 quan s’havien jugat tres minuts, però Joan Zaragoza aconseguia equilibrar el duel en pràcticament la jugada posterior. En el tram final arribava la polèmica, després de l’expulsió del porter senienc amb vermella directa i la consecució del gol de la victòria definitiva local que arran de les protestes motivava la roja directa al tècnic Pau Garcia i al golejador Jordi Garcia. Fruit d’aquesta derrota els seniencs cauen a llocs de promoció de descens pel Futsalpax Tarragona i l’ENFAF Andorra. Els seniencs rebran la propera jornada la visita del líder al pavelló municipal de la Sénia pendents de les resolucions del comitè de competició.

Per la seva part, el CFS Tortosa SAC no va poder amb el Mediterrani Cambrils que es va imposar per 5 a 2 i es mantenen en llocs de promoció de descens a 1a divisió catalana. Els tortosins van intentar presentar oposició quan Miquel Àngel retallava diferències als onze minuts després que els cambrilencs havien inaugurat el marcador amb dos gols en els primers vuit minuts de joc. Amb aquest marcador (2-1) marxaven als vestidors a l’equador de la confrontació. A la represa tornaven a marcar els de Cambrils el tercer als primers compassos (24′). Un parcial que tornaven a escurçar els de la capital del Baix Ebre mitjançant David quan restaven 10 minuts per a la conclusió. Gerard (34′) i Mario al darrer minut de partit segellaven el resultat definitiu. Els tortosins tindran una prova de foc el proper diumenge davant el Torredembarra (penúltim de la classificació) per mirar de retrobar-se amb la victòria i revertir la dinàmica després de nou jornades sense aconseguir-la.