El CP L’Aldea, de la Federació Catalana de Patinatge, s’ha proclamat campió d’Espanya de Grups-Xou Júnior en la segona edició històrica d’aquest certamen celebrat en el Pavelló Mútua Llevant d’Alcoi. El club entrenat per Núria Gas i Pau García, amb coreografia de Manel Villarroya, ha aconseguit el títol amb el seu programa “Inevitable” pel qual ha aconseguit una puntuació de 81,300. Aquest ha estat el primer any que el club català es presentava amb el seu equip Júnior.

El subcampionat ha estat per al CPA Olot amb el seu “Arrenca’m” pel qual ha obtingut un total de 80,000 punts. En el tercer graó del podi ha pujat el CPA Girona. El club gironí ha aconseguit un 76,100 pel seu “Caos”.

Font: RFEP

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.