El centre de fauna del Canal Vell se situa al mig del Parc Natural del Delta de l’Ebre,  a la vora d’una de les llacunes més importants del Delta. Entre les tasques que es desenvolupen destaca la rehabilitació de fauna salvatge. Cada any ingressen al centre una mitjana de 700 animals entre ocells, rèptils i mamífers i uns 100 poden ser alliberats a la natura novament després de recuperar-se. Un dels últims animals que els centre ha admès és un flamenc que malgrat que no podrà retornar al seu medi, es quedarà al centre com a tutor dels futurs flamencs.

Al centre també es desenvolupa un programa de conservació de la tortuga d’estany (emys orbicularis) amb un projecte de reproducció en captivitat i de reintroducció. I també funciona com a estació d’anellament en coordinació amb l’Institut Català d’Ornitologia i per fer educació ambiental i de suport a entitats de recerca i conservació.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.