La Cooperativa Agrícola del Camp de Santa Bàrbara està sense president després del traspàs del qui fins ara havia estat al capdavant de l’entitat durant tretze anys, Jaume Roé. De fet, les darreres eleccions són recents, de juliol de 2020, unes eleccions en les quals Roé va revalidar la presidència i de la que encara li quedaven tres anys i mig de mandant.

Així, s’ha engegat el procés d’eleccions i s’han enviat cartes als socis per tal que, qui vulgue, es pugue presentar a la candidatura per a presidir l’entitat, que s’escollirà en una assemblea general. L’actual gerent de la cooperativa de Santa Bàrbara, Lluís Cardona, ha explicat que amb l’actual situació de pandèmia, s’esperava fins al darrer moment per poder fer la Junta General presencialment “esperarem a l’abril o maig perquè si podem fer-la presencial molt millor. Tenim una sèrie d’associats que són grans i preferim fer-ho presencialment perquè no dominen les noves tecnologies”.

Cardona ha manifestat, després de consensuar-ho amb el consell rector, que té previst optar a la presidència i es presentarà com a candidat. “Actualment, a part del gerent sóc el secretari i soci de la mateixa i optaré a la presidència. En optar a la presidència i seguint la planificació l’actual, la cap d’administració, Isabel Casadó, passaria a les funcions com a gerent i es presentaria també al càrrec de secretaria de l’entitat” explicava Cardona.

Tots els socis de la Cooperativa Agrícola del Camp de Santa Bàrbara que estiguen interessats a optar a la presidència poden presentar la seua candidatura abans del dia 29 de març.

Lluís Cardona, una vida a la cooperativa de Santa Bàrbara

Actualment, Cardona és el gerent i el secretari de la junta rectora de la Cooperativa Agrícola del Camp de Santa Bàrbara. El pròxim octubre, farà quaranta-un anys que treballa a l’entitat. En tots aquests anys s’ha pogut formar, mentre ha treballat i lluitat per portar la cooperativa al capdavant, aconseguint ser una de les més importants de Catalunya.

👤 Redactor a ebredigital.cat, L’Ebre Notícies (l’informatiu de Canal Terres de l’Ebre) i Al Dia Terres de l’Ebre des de Ràdio Joventut.
⛓ Em pots seguir a Instagram, Twitter, Facebook i Linkedin com a @MontecinoValls.
📍 Tortosa, Terres de l’Ebre.