L’edició número 969 del Setmanari L’EBRE aposta a la portada per dos temes propis a més a més d’una imatge significativa de la fossa de la Guerra Civil que s’està excavant a Móra d’Ebre i que serà la més gran que s’haja obert fins ara a Catalunya. D’un costat, el titular principal és per a les possibilitats que obre l’era de l’hidrogen verd i la necessitat que les Terres de l’Ebre hi aposten fort per no quedar-se com a meres subministradores d’energia verda a altres territoris.

D’altra banda, la principal imatge de portada és per a una fotografia històrica de la casa de la família materna del poeta Joan Margarit -que va morir la setmana passada- a L’Ametlla de Mar. Margarit parlava a les seues memòries d’uns lligams ebrencs que no havien tingut ressò mediàtic però que van inspirar part de la seua obra.