El Govern ha aprovat transferir al Consell Català de l’Esport (CCE) 8 milions d’euros per atendre dues convocatòries públiques d’ajuts extraordinaris a entitats gestores d’instal·lacions esportives i a entitats organitzadores de competicions esportives oficials d’àmbit català, a nivell federat i escolar, afectades per les mesures adoptades per fer front a la pandèmia de la Covid-19.

L’Executiu ha autoritzat aquesta transferència de crèdits dels Fons extraordinaris 2021 al pressupost del Departament de la Presidència, al qual es troba adscrit el Consell Català de l’Esport, amb la voluntat de continuar ajudant el sector esportiu a minimitzar l’impacte econòmic que les mesures per frenar la pandèmia tenen en la seva activitat.

Aquesta partida de 8 milions se suma a una d’anterior de 15 milions per dotar el CCE dels fons necessaris per impulsar aquesta doble línia d’ajuts per a entitats afectades per la Covid-19 durant el 2021. Les bases reguladores d’aquests ajuts ja estan publicats al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya i en els propers dies se n’obriran les convocatòries.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.