Meritxell Roigé, Lluís Soler, Joan Piñol i Carles Luz, entre altres alcaldes ebrencs, demanen el vot pel PDeCAT
Què passarà el proper diumenge és, a hores d’ara, una incògnita. Les enquestes no han apuntat cap formació com la clara guanyadora dels comicis. No obstant, el que si que ha quedat clar és que hi ha un gran gruix d’indecisos. Una part d’aquests es quedarà a casa i no acudirà a les urnes, en canvi, gran part dels electors acabaran decidint el seu vot a última hora.

És per això que el PDeCAT ha reforçat el seu missatge cap als indecisos. Amb un recull de les principals propostes a les Terres de l’Ebre, el PDeCAT s’ha erigit com la força clau per defensar el territori. A més, Meritxell Roigé, Lluís Soler, Joan Piñol i Carles Luz, entre molts altres alcaldes i alcaldesses ebrencs, han demanat el vot pel PDeCAT ja que consideren que és “l’opció més centrada per tal de tenir un govern que, treballant de la mà del municipalisme, recuperi l’orgull i el prestigi de les nostres institucions”.

I és que el PDeCAT confia que el suport del món local serà clau per tal de ser “la sorpresa de la nit electoral”. L’exalcalde de Tortosa i portaveu al Congrés, Ferran Bel, ha reivindicat que “cal que governi un partit que conegui el territori i la seua realitat, necessitem una força política centrada, els alcaldes i regidors del PDeCAT són el millor aval”. Bel ha acabat reivindicant que “El PDeCAT som hereus del treball de la gent de convergència, que van fer gran el nostre país, cal explicar-ho als indecisos, el vot útil per a les Terres de l’Ebre és el vot al PDeCAT: farà que Carles Luz sigui diputat i és el vot que millor defensarà el territori”.

Els 10 principals compromisos del PDeCAT a l’Ebre són:

1. Aprovació del Pla Integral de Protecció del Delta amb el consens territorial i en base a la proposta de la Taula de Consens
2. Garantir el cabal ambiental suficient del riu Ebre
3. Creació de la secretaria general del món rural com a eina transversal 4. Aprovació del pla de gestió i usos del Parc Natural dels Ports
5. Desdoblament de l’Eix de l’Ebre iniciant el tram Jesús-Vinallop
6. Continuarem treballant per noves implantacions industrials al nostre territori, que generin nous llocs de treball
7. Ampliació de l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa i construcció d’un aparcament, així com millora del servei d’atenció primària a les 4 comarques
Contacte: Òscar Ologaray – 606 423 375 [email protected]
8. Nous estudis universitaris al campus Terres de l’Ebre de la URV i convertir l’Hospital Verge de la Cinta en hospital universitari
9. Impulsar el canal de regadiu Xerta-Sènia
10. Reducció de l’impost de successions per pares i fills.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.