“Ciutadans aposta per incrementar la freqüència de pas dels trens per millorar les connexions del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre”. Així ho ha dit el cap de llista de Cs per Tarragona, Matías Alonso, durant una visita a la nova estació ferroviària de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant a la qual han assistit també la secretària general de Cs, Marina Bravo, la portaveu del govern de Múrcia i diputada de Cs, Ana Martinez Vidal, i altres membres de Cs. “La Generalitat ha de millorar el servei de rodalies per garantir un transport públic que satisfaci les necessitats dels tarragonins” i que “permeti acostar les Terres de l’Ebre al Camp de Tarragona i a Barcelona i que les tres àrees estiguin ben connectades”, ha assegurat Alonso.

El cap de llista de Cs per Tarragona ha remarcat que “ara que finalment, i després d’anys de retard, la variant de Vandellòs del Corredor del Mediterrani ha entrat en funcionament, el govern català l’ha d’aprofitar al màxim i oferir més connexions en tren”. Per Alonso, “la situació del transport ferroviari demostra com els governs nacionalistes de Catalunya, tot i haver tingut la clau dels pressupostos de l’Estat, mai han prioritzat la millora del servei ferroviari, igual que tampoc ho han fet els governs d’Espanya”.

De la seva banda, la consellera d’Indústria i Empresa de Múrcia i diputada de Ciutadans, Ana Martínez Vidal, ha denunciat “les deficiències ferroviàries actuals” i ha posat, com a exemple, “les 7 hores necessàries per arribar-hi des de Múrcia”. En aquest sentit, ha assegurat que “fa anys que Cs reivindica que s’agilitzin les obres del Corredor del Mediterrani, però tant PSOE com PP es llencen els plats pel cap i no resolen els problemes”. Per això, ha demanat als catalans que “es mobilitzin per tenir un govern català que acabi amb situacions com el deficient servei ferroviari” i ha afegit que “un canvi al capdavant de la Generalitat és possible, igual com ja ha passat en altres comunitats autònomes”.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.