Després de no haver pogut disputar el partit del passat cap de setmana davant el Rayo Vallecano per casos de Covid-19 detectats en l’equip espanyolista, aquest dimecres finalment sí que podran jugar davant el València, en un partit que arrancarà a partir de dos quarts de cinc de la tarda a les instal·lacions de la ciutat esportiva Dani Jarque.

Les de Rubén Casado van tornar dilluns passat als entrenaments. Amb dos dies de treball, les blanc-i-blaves tractaran de fer-se amb els tres punts en litigi davant un conjunt txè que compta amb cinc punts més que les ‘periquites’, establert en una zona intermitja a la taula classificatòria i mirar així de defugir la zona de compromís de la taula de la qual les separen tan sols tres punts amb els catorze que ha sumat en els primers quinze partits que han pogut disputar.

Davant tindràn un València que tan sols ha pogut sumar una victòria com a visitants aquesta temporada (la que van aconseguir al camp de l’Sporting de Huelva en la jornada inaugural quan s’imposaven per 1 gol a 2). La resta de partits han acabat en empat (en tres ocasions) i han encaixat tres derrotes en els set compromisos que han pogut disputar fins ara. Tot i això, destaquen per ser un dels equips que disposa d’un potencial ofensiu destacat (al marge dels quatre primers classificats) sumant finsaleshores un total de 26 dianes.

Les blanc-i-blaves, es voldran treure l’espina del darrer partit que van disputar davant un rival directe com l’Sporting de Huelva, que va aconseguir el gol de l’empat a un definitiu en el temps de descompte, des del punt de penal. “Tenim moltes ganes, ja que arribàvem en un bon moment a la fi de setmana i no vam poder jugar per l’ajornament”, comentava el tècnic blanc-i-blau Rubén Casado. “Són dos partits crucials els que afrontem a casa davant dos rivals directes i volem assegurar les victòries que ens permetin obrir forat amb la zona perillosa“, deia respecta al partit que els ha d’enfrontar aquest diumenge a partir de les 14 hores davant el Logronyo.

El València, tot i trobar-se en una situació compromesa a la taula, atravessa un bon moment de forma havent sumat set dels últims dotze punts en joc i ha marcat nou gols en les darreres tres jornades. Ellen Jansen, amb set gols, és el seu major perill. “És un equip jove, vertical, que domina molt el joc reduït i el joc associatiu. Haurem d’estar molt ordenades per a no patir, ací està la val. Hem de ser nosaltres una vegada més: un equip fort i contundent i, sobretot, tindre molt clar el que hem de fer perquè no ens generen ocasions de gol”, sentenciava l’entrenador perico.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.