El Departament de Salut de la Generalitat ha notificat aquest dimecres a les Terres de l’Ebre 2 nous morts i 129 positius covid-19, confirmats per proves PCR o test antigènic ràpid. El nombre total de morts des que es va iniciar la pandèmia és ara de 144, setze dels quals s’han registrat aquest mes de gener. Els casos positius acumulats s’eleven a 8.881, dels quals 8.612 han estat confirmats a través de proves PCR o test antigènic ràpid.

La velocitat de propagació continua baixant i aquest dimecres és de 0,91 (2 centèsimes menys que ahir). El risc de rebrot també segueix reculant i se situa en 857 (14 punts menys que dimarts).

El nombre de contagiats hospitalitzats a l’Ebre no ha variat en les últimes 24 hores i es manté en 68. A l’UCI de tots els hospitals catalans hi ha 705 persones (14 més que ahir).

Pel que fa a les vacunacions, a la Regió Sanitària de l’Ebre ja han rebut la primera dosi del vaccí 4.505 persones, 5 de les quals durant les últimes 24 hores. A més, un total de 349 persones han rebut ja la segona dosi, 202 més en relació al balanç comunicat ahir.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.