El Barça ‘B’ del tortosí Jaume Sorolla, afronta el proper partit de lliga amb la intenció d’arribar a la setmana que ve a la disputa de la Copa LEB davant el Juaristi guipuscoà, invictes al 2021. Per aconseguir-ho tindran davant a un Benicarló recuperat, que ve de guanyar als dos equips que encapçalaven la taula amb els blaugrana: l’Hestia Menorca i el Prat. Una final que es disputarà a la Ciutat Joan Gamper dissabte vinent a partir de les 16.30 hores i es podrà veure en directe per Barça TV i per Facebook Live de la FEB.

Els benicarlandos des de la sortida del tècnic tortosí Jordi Adell, que va estar destituït després de la derrota davant el Navarra (52-55), han reaccionat i han sumat tres victòries i han cedit una sola derrota des de l’arribada del nou tècnic a la banqueta.

El Barça, faci el que faci en el partit corresponent a la segona jornada de la segona volta del campionat, arribarà amb la tranquil·litat de ser líder a disputar la final de la Copa. Tot i això, vol mirar d’ampliar el marge de punts respecte als seus rivals tenint en compte que tots dos juguen a casa: els menorquins davant el CBT i els potablava enfront el Bàsket Navarra.

Tanmateix, els de Mateo Rubio, venen reforçats pel resultat que van aconseguir el passat cap de setmana a Gran Canària i que li va servir per treure’s l’espina del partit inaugural de lliga quan els canaris els van sorprendre imposant-se per un punt de diferència. Ha estat, la primera de les dues derrotes que han patit els barcelonistes en el que va de temporada.

Sorolla, que no va estar en la línia del que l’ha caracteritzat en el partit contra els canaris amb tan sols quatre punts, intentarà recuperar la línia que l’havia portat a ser el segon jugador de la plantilla més ben valorat després de les primeres catorze jornades de lliga en les quals ha anotat 115 punts.

El partit arrancarà a partir de les sis de la tarda a la Ciutat Esportiva Joan Gamper (pista on han cedit les dues derrotes d’aquesta temporada davant el Gran Canària i el Pardinyes) amb arbitratge d’Aitor Gómez i Martí Chiva.