No va poder ser. Tot i avançar-se al marcador gràcies amb un gran gol de Jade als vint-i-set minuts de partit i disposar d’una immillorable ocasió per fer el segon, el Logronyo femení no va poder ressistir davant un Llevant molt superior, sobretot durant una segona meitat de clar color blau-grana i on van remuntar el marcador inicial amb dos gols que completaven la remuntada

Durant la primera mitja hora de joc les logronyeses van plantar cara i van dur les regnes del joc fins que sobre la mitja hora de partit arribava el gran gol de Jade en una vaselina precisa a la que la portera valenciana no va poder fer absolutament res. Malgrat tot, poc li va durar l’alegria al quadre de Moncayo, ja que sis minuts més tard posava les taules en el marcador el Llevant quan en una pilota filtrada a l’esquena de la defensa li permetia a Eva Navarro donar-li la passada de la mort per a Esther que marcava a porta buida i reestablia l’empat amb el que s’arribava al temps de descans.

A la segona part de mica en mica es va fer més gran el domini avassagador del Llevant que buscava amb insistència el gol de la remuntada, davant un Logronyo que es va desunflar a mesura que avançaven els minuts. Un mal refús defensiu, va precedir a l’acció del gol. La pilota la recollia Maria Alharilla al mig del camp i després d’aprofundir per banda dreta assistia per a Navarro al pic de l’àrea i després de fer un control orientat connectava una autèntica sabatada des de fora de l’àrea que es convertia en imparable per a la portera del Logronyo i situava el 2-1 (59′). Als 72′, la sentència. Andanova, que feia pocs minuts que havia saltat al terreny de joc,  empentava amb un xut creuat la pilota dins l’àrea petita lluny de l’abast de la portera Pamela Tajonar, culminant una bona centrada d’Esther.

El Logronyo, amb qui no va jugar ni un sol minut l’ampollera Laia Ballesté tot i estar dintre la convocatòria, li toca fer un reset i centrar-se amb la lliga on es juga la permanència a la categoria i li toca pensar ja en la visita al camp del Madrid CFF en la propera jornada (diumenge 24) en la setzena del campionat de lliga i esperant la cita més important de la seua història: la final de la Copa de la Reina contra el Barça.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.